top of page

The First Year

Public·32 members

Моя головна порада — звертай увагу на шви та щільність тканини на манжетах, бо саме ці деталі тримають форму після багатьох прань. Також раджу обирати нейтральні або ніжні пастельні відтінки, які легко комбінуються як з класичним пальто, так і з грубою шкіряною курткою, створюючи той самий ефект легкої непримушеності. Для мене справжнім порятунком у таких випадках став саме вільний оверсайз крій, який не сковує рухів і додає особливого затишку протягом усього дня. Коли цілий день бігаєш у справах або працюєш за ноутбуком, комфорт стає пріоритетом номер один, але й виглядати сірою мишкою теж не хочеться. Універсальні трикотажні речі зараз настільки популярні саме тому, що вони легко поєднуються з будь-яким нижнім одягом і дозволяють підкреслити свій стиль без зайвого пафосу. Якщо ти шукаєш якісний варіант із приємного до тіла матеріалу, де підсумкова жіночі світшоти ціна повністю відповідає зносостійкості та акуратному пошиву, це те, що я використовую для своїх щоденних образів уже декілька місяців поспіль.

3 Views

Contact Us

Level 1, 36/2 King St

Deakin

ACT 2600

P: 02 6189 2244

F: 02 6189 2288

E: hello@myncp.com.au

© 2024 by National Capital Paediatrics. Powered and secured by Wix

bottom of page